Sfeerimpressie

Geschiedenis

Gastenboek

Handige linken

Design by Web en Meer...

Like ons op facebook!!

Joe’s place is een mooi landelijk gelegen Restaurant dat is geopend in 1987. Landelijk maar toch centraal!! Het is een restaurant in een huiselijke sfeer. Het kenmerkt zich door de vriendelijkheid en de dorpse gevoel. Het ademt rust en ontspanning uit. Het heeft een groot perceel en daar heeft men goed gebruik van gemaakt. Er is een mooi tuinterras inclusief overdekte zitplaatsen en een ligweide. Steeds meer mensen kwamen een kijkje nemen en in korte tijd hadden was het er dagelijks een drukte van jawelste. Het eten was heerlijk, de bediening uitermate vriendelijk en dit alles voor een zeer betaalbare prijs!! Uit een weddenschap is er zelfs een groot zwembad gekomen waar de gasten even lekker in konden afkoelen!! Men waande zich zowaar in het buitenland...

Joe’s place, voorheen Oud Brommelen, werd een begrip, en niet alleen in Wijnandsrade maar tot in de verre omtrek. Al jarenlang is het een van de trekpleisters van Wijnandsrade en omgeving.

 

Helaas was het niet altijd even gemakkelijk. Door enkele ingrijpende gebeurtenissen hebben de toenmalige eigenaren het café en restaurant moeten overdragen. In de jaren erna hebben hun ouders het nog een aantal jaren kunnen volhouden maar uiteindelijk hebben ze de deuren moeten sluiten.

Als klap op de vuurpijl zorgde een flinke brand voor veel schade.

Met ingang van 29 november 2012 is JOE’S PLACE dé place to be!!!!